Άρθρο Π. Λαδακάκου στο energypress.gr – “Aπό το ’21 στο ’22: η αιολική ενέργεια υπήνεμο καταφύγιο σε θυελλώδεις ενεργειακές εποχές”. Eletaen Team 23 Δεκεμβρίου, 2021

Άρθρο Π. Λαδακάκου στο energypress.gr – Aπό το ’21 στο ’22: η αιολική ενέργεια υπήνεμο καταφύγιο σε θυελλώδεις ενεργειακές εποχές.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021

Άρθρο του Π. Λαδακάκου δημοσιεύθηκε στο αφιέρωμα του energypress για τις προκλήσεις, τους φόβους και τις προσδοκίες ενόψει του 2022.

Ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ Παναγιώτης Λαδακάκος, αναφέρθηκε στην μεγάλη αύξηση των τιμών ενέργειας το 2021 που δημιούργησε πίεση στα νοικοκυρία και στις επιχειρήσεις εξαιτίας των τιμών ορυκτών καυσίμων και του φυσικού αερίου οι οποίες εκτοξεύτηκαν, και τόνισε πως η αιολική ενέργεια παραμένει φθηνή, και μαζί με τις άλλες φθηνές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δημιουργούν σημαντικό οικονομικό πλεόνασμα προς όφελος των καταναλωτών.

Όπως τόνισε, η προσδοκία για το 2022 είναι αυτό το οικονομικό όφελος που δημιουργούν οι Α.Π.Ε.,  να περνά απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς να απαιτούνται συνεχείς κρατικές αποφάσεις και μικρό-ρυθμίσεις.

Δείτε το άρθρο του Π. Λαδακάκου στο energypress.gr ΕΔΩ

Δείτε το άρθρο σε pdf ΕΔΩ