Προσβασιμότητα

Προσβασιμότητα Eletaen WM Team 8 Απριλίου, 2023

ELETAEN.GR Δήλωση Προσβασιμότητας

Τελευταία Ενημέρωση: Απρίλιος 2020

Γενικά
Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το eletaen.gr είναι προσβάσιμο για όλους τους επισκέπτες της, χωρίς αποκλεισμούς. Η ΕΛΕΤΑΕΝ έχει αναλάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της καθίσταται ευκολότερος και πιο προσιτός για όλους τους χρήστες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο eletaen.gr
Οδηγός προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας eletaen.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην αριστερή γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, παρακαλούμε περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών
Η ΕΛΕΤΑΕΝ, συνεχίζει τις προσπάθειές της για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της με την πεποίθηση ότι είναι ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση και για όσους από εμάς έχουν δυσκολίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο eletaen.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχουμε βρει ακόμα την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σένα
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο eletaen.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ.