Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020 | Winning Photos Eletaen Team 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020 | Winning Photos

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, 15 Ιουνίου 2020, η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ διοργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα της κάθε φωτογραφίας – συμμετοχής είχε άμεση σχέση με τις σύγχρονες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα.

Οι νικήτριες φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία είναι :

Η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο – Το τοπίο της Ανεμογεννήτριας

Η επιλεγείσα φωτογραφία στην κατηγορία η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο – το τοπίο της Ανεμογεννήτριας, είναι η φωτογραφία του Αλέξανδρου Περτσινίδη η οποία λήφθηκε στο Δροσάτο, Κιλκίς. Η συγκεκριμένη είναι και η νικήτρια του διαγωνισμού.

Στην ίδια κατηγορία, τιμητική διάκριση λαμβάνει και η φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου η οποία λήφθηκε στην περιοχή Τραγάνα Φθιώτιδας.

Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα

Η επιλεγείσα φωτογραφία στην κατηγορία Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα, είναι από αιολικό πάρκο στο νησί της Σίφνου και ανήκει στον Γεώργιο Καψάλη.

Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο από ψηλά (αεροφωτογράφιση)

Η επιλεγείσα φωτογραφία στην κατηγορία Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο από ψηλά (αεροφωτογράφιση), είναι η φωτογραφία του Θανάση Τζέλλου, η οποία λήφθηκε Παναχαϊκό Όρος

Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες του Διαγωνισμού