Δελτίο Τύπου: O χάρτης της αιολικής ενέργειας από την ΕΛΕΤΑΕΝ

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΕΛΕΤΑΕΝ η ηλεκτρονική εφαρμογή με τον γεωπληροφοριακό χάρτη της ΕΛΕΤΑΕΝ. Ο χάρτης περιλαμβάνει όλα τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες σε λειτουργία στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2021…..

Δελτίο Τύπου: Η αιολική ενέργεια σύμμαχος των πολιτών εν μέσω της ενεργειακής κρίσης

Εδώ και μερικούς μήνες, η Ελλάδα, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της μεγάλης αύξησης των διεθνών τιμών ενέργειας, ως αποτέλεσμα της εκτόξευσης των τιμών των ορυκτών καυσίμων και ιδίως του εισαγόμενου φυσικού αερίου….

VIDEO: H Αιολική Ενέργεια υπηρετεί το Στόχο 7 του ΟΗΕ για Φτηνή και Καθαρή Ενέργεια

Η ΕΛΕΤΑΕΝ συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της Γενιάς 17, υιοθετώντας το Στόχο 7 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο οποίος αφορά τη Φτηνή και Καθαρή Ενέργεια ….

Γενιά 17: Η ΕΛΕΤΑΕΝ υιοθετεί το Στόχο 7 του ΟΗΕ για Φτηνή και Καθαρή Ενέργεια

Ακούστε το 40λεπτο podcast με συζήτηση του ΓΔ της ΕΛΕΤΑΕΝ Παναγιώτη Παπασταματίου με τη Νατάσα Πενταγιώτη σχετικά με την συμμετοχή της αιολικής ενέργειας στο Στόχο 7 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη….

Δελτίο Τύπου: Γενιά 17 – Η ΕΛΕΤΑΕΝ υιοθετεί το Στόχο 7 του ΟΗΕ για Φτηνή και Καθαρή Ενέργεια

Η αιολική ενέργεια είναι αναπόσπαστο μέρος του Στόχου 7. Είναι αποκεντρωμένη και κατάλληλη για να προσφέρει φθηνό ηλεκτρισμό και στο τελευταίο σημείο του πλανήτη.  Είναι ανανεώσιμη, καθαρή και αστείρευτη. Μαζί με την ενεργειακή αποδοτικότητα και τις άλλες ανανεώσιμες πηγές, εξοικονομεί πολύτιμους πόρους της γης. Για αυτό η ΕΛΕΤΑΕΝ συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της σειράς «Γενιά 17», υιοθετώντας το Στόχο 7…

Podcast: Συζήτηση για την Αιολική Ενέργεια και το Στόχο 7 του ΟΗΕ

Ακούστε το 40λεπτο podcast με συζήτηση του ΓΔ της ΕΛΕΤΑΕΝ Παναγιώτη Παπασταματίου με τη Νατάσα Πενταγιώτη σχετικά με την συμμετοχή της αιολικής ενέργειας στο Στόχο 7 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη….

Άρθρο του Π. Παπασταματίου στο capital.gr : “Ενεργειακή μετάβαση : Πιο γρήγορα ή πιο αργά;”

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Π. Παπασταματίου με άρθρο που παραχώρησε στο Capital.gr, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, αναλύει τα βασικά πεδία κριτικής που δέχεται ο σχεδιασμός ενεργειακής μετάβασης……

Τα οφέλη της Αιολικής Ενέργειας (Gifs, Infographics)

Τα οφέλη της Αιολικής Ενέργειας είναι πολυάριθμα, και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σε GIF και Infographics!

Συνέντευξη του Π.Παπασταματίου στο ESGreece για την ενίσχυση των επενδύσεων στον αιολικό κλάδο, 22.10.2021

Ο Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Π. Παπασταματίου μίλησε στην ενημερωτική επιχειρηματική ιστοσελίδα ESGreece και την δημοσιογράφο Στέλλα Αυγουστάκη, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2021….

Άρθρο του Π. Παπασταματίου στην “Εφημερίδα των Συντακτών” : “Περισσότερες Ανανεώσιμες Πηγές η απάντηση στην ενεργειακή κρίση”

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Π. Παπασταματίου παραχώρησε άρθρο με θέμα “Περισσότερες Ανανεώσιμες Πηγές η απάντηση στην ενεργειακή κρίση ” στην ειδική έκδοση “Ενέργεια” της “Εφημερίδας των Συντακτών”..…

HWEA ELETAEN participated at the Online Parliamentary Workshop of EUFORES for the EU Green Deal and the Greek NECP

The European Forum for Renewable Energies -EUFORES- organized a national parliamentary online workshop on Renewable Energy and Energy Efficiency, in cooperation with the Parliament of Athens, The Hellenic Paraliament, and Member of Parliament Dionysia Avgerinopoulou. The workshop focused on the National Energy and Climate Plan of Greece, in the framework of the European Green Deal…..

Συνέντευξη του διεθνούς μουσικού παραγωγού κ. Τάσου Αντωνίου για την μουσική, την αιολική ενέργεια και το περιβάλλον, στο T-Press Web TV

Ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός και dj, κ. Τάσος Αντωνίου, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Σταθακόπουλο και το διαδικτυακο κανάλι T-Press Web TV. Με αφορμή την μουσική επένδυση του video της ΕΛΕΤΑΕΝ,….

Ο Π. Λαδακάκος στο T-Press Web TV

O Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, Παναγιώτης Λαδακάκος απηύθηνε χαιρετισμό κατά την έναρξη του διαδικτυακού καναλιού T-Press Web TV….

O Π. Παπασταματίου στο Alpha radio για το κόστος ρεύματος

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Παναγιώτης Παπασταματίου μίλησε στο Alpha radio 98.9 και τoν δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη. Ο κ. Παπασταματίου υπογράμμισε πως το δίδαγμα που προκύπτει από την ενεργειακή κρίση της τελευταίας περιόδου …

Άρθρο του Π. Παπασταματίου για την συνδρομή της αιολικής ενέργειας στο φθηνοτερο ρεύμα στο Liberal.gr

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Π. Παπασταματίου παραχώρησε άρθρο με θέμα “Τα αιολικά παράγουν 3-4 φορές φθηνότερο ρεύμα από το αέριο”στο Liberal.gr..…