Το σύνδρομο της γκέι κατσίκας.

ΕΛΕΤΑΕΝ
By ΕΛΕΤΑΕΝ June 12, 2015 16:29 Updated

Το σύνδρομο της γκέι κατσίκας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!

ΤΑ “ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΑ” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!

«ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΚΕΪ ΚΑΤΣΙΚΑΣ»

to syndromo tiw gay katsikas label

του Γιάννη Τσιπουρίδη / Μάρτιος 2001

Έπρεπε να το περιμένουμε. Μετά τις τρελές αγελάδες, τα διοξινούχα κοτόπουλα, τα βομβαρδισμένα με απεμπλουτισμένο ουράνιο ψάρια της Μεσογείου και τα αντιβιοτικο-αναθρεμένα γουρουνόπουλα, σειρά είχαν και οι κατσίκες.

Τι λοιπόν, είναι το «σύνδρομο της γκέϊ κατσίκας»;

Εμπεριστατωμένες μελέτες που διενεργήθηκαν, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, τα τελευταία δύο χρόνια, με πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, έδειξαν ότι τα συμπαθητικά αυτά ζώα, που όλοι έχουμε απολαύσει στο τραπέζι μας, οδηγούνται στην ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ από την εκτεταμένη χρήση ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ στην περιοχή της Ν. Εύβοιας.

Όπως μας εξήγησε διεθνούς φήμης διδάκτωρ μηχανολόγος-σεξολόγος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έρευνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό απέδειξαν ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες η συχνότητα περιστροφής των πτερυγίων των ανεμογεννητριών μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στα επίπεδα της τεστοστερόνης σε αιγοπρόβατα.

Το γεγονός προκάλεσε σοκ και αναστάτωση στον κόσμο της αιολικής ενέργειας.

Η συνταρακτική αυτή αποκάλυψη, πάντως, εξήγησε την μέχρι σήμερα ανεξήγητη αλλαγή στην συμπεριφορά αρκετών συναδέλφων, οι οποίοι μετά από μεγάλη παραμονή σε εργοτάξια αιολικών πάρκων, άλλαξαν επάγγελμα (κομμώτριες, αισθητικοί, μοντέλα κτλ).

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς βλέπουν το μέλλον των κοπαδιών τους κατάμαυρο (ή μάλλον πολύγχρωμο, αν  με αντιλαμβάνεστε).

Τα ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΑ επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του συλλόγου κτηνοτρόφων Άνω Παναγιάς, Ν. Εύβοιας, «Η γλυκιά Μπιρμπίλω» (www@glitsa.gr) και ένοιωσαν το δράμα αυτών των ανθρώπων, μέσα από το πλούσιο υλικό που παρατίθεται εκεί. Δεν σας προτείνουμε να το κάνετε κι εσείς, οι εικόνες θα σας σοκάρουν!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρόβλημα έχει  ήδη απασχολήσει ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια. Μάλιστα, αν και ήταν γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, η κυβέρνηση, υποκύπτοντας στις πιέσεις της διαπλοκής, ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ το σκάνδαλο, λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχαν οι κατσίκες την περίοδο των εορτών, για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα μεγάλο-κτηνοτρόφων και μεγάλο-κρεοπωλών. Πληροφορίες ότι πίσω από το μεγάλο αυτό σκάνδαλο κρύβεται ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης, διερευνώνται από κλιμάκιο δημοσιογράφων της εφημερίδας μας.

Το σκάνδαλο «έσκασε», όταν σε πρόσφατη ημερίδα στην Χαλκίδα (ρεπορτάζ στη σελίδα 10), με θέμα την ορθολογική ανάπτυξη των αιολικών πάρκων στην Ν. Εύβοια, σύνεδρος (που λέγεται ότι έχει διασυνδέσεις με το άμεσο περιβάλλον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης) έσπασε την σιωπή και κατήγγειλε ανοιχτά την τραγική αυτή εξέλιξη.

Ήδη κλιμάκιο βουλευτών της Ν. Δημοκρατίας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και άκουσε τα παράπονα των κατοίκων. Ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε την κυβέρνηση για καθεστωτική συμπεριφορά και ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Ανάπτυξης, Γεωργίας και Εθνικής Οικονομίας.

Ο Συνασπισμός απαίτησε από την κυβέρνηση να λάβει κάθε ενδεδειγμένο μέτρο για την προστασία των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων αιγών.

Η γ.γ. του ΚΚΕ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι αποπροσανατολίζει τους εργαζόμενους από τα καθημερινά τους προβλήματα, με αμερικάνικου τύπου ευρήματα.

Ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων κ. Μάνος, αγανακτισμένος, ζήτησε να μειωθεί η φορολογία.

Ο κ. Αβραμόπουλος, προσερχόμενος σε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του συλλόγου «Φίλοι του Αττίκ», ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στις κρυφές πτυχές αυτής της άθλιας ιστορίας και δήλωσε χαρακτηριστικά : «Φως, περισσότερο φως!»

Τέλος, ο κ. Τσοβόλας αναρωτήθηκε ποιός θα είναι αυτή τη φορά ο …. αποδιοπομπαίος τράγος….

Η κυβέρνηση φυσικά δεν είχε μείνει αδρανής στο μεσοδιάστημα και προχώρησε σε άμεση αντιμετώπιση του θέματος. Έτσι εξηγείται η σπουδή με την οποία η νεοσύστατη ΡΑΕ ζήτησε την υποβολή αιτήσεων για άδειες παραγωγής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το σχέδιο που εκπονήθηκε στου Μαξίμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος και για να εμποδιστεί η εξάπλωση του φαινομένου και σε άλλες περιοχές, είναι να αναλάβει η ΡΑΕ την αδειοδότηση των νέων αιολικών πάρκων με γνώμονα την ελαχιστοποίηση και ει δυνατόν αντιστροφή του προβλήματος αυτού.

Έτσι βασικό (αν όχι μοναδικό) κριτήριο επιλογής μιας πρότασης χορήγησης άδειας παραγωγής, θα είναι ο δείκτης ΚΤΑ (Καθαρή Τεστοστερονική Αξία), που θα λαμβάνει υπόψη του :

  1. το υπάρχον επίπεδο τεστοστερόνης στις αίγες της προτεινόμενης θέσης εγκατάστασης
  2. τη συχνότητα περιστροφής της πτερωτής της προτεινόμενης Ανεμογεννήτριας
  3. την ταχύτητα και διεύθυνση του ανέμου σε σχέση με τα βοσκοτόπια των αιγών
  4. το αντισταθμιστικό όφελος προς την τοπική αυτοδιοίκηση από την εγκατάσταση του αιολικού πάρκου.

Ο μαθηματικός τύπος που συσχετίζει τις τέσσερις αυτές μεταβλητές είναι σύνθετος και κρατιέται μυστικός από την ΡΑΕ, η οποία, όπως πληροφορηθήκαμε, προσέλαβε ειδικό σεξολόγο αξιολογητή για την βαθμολόγηση των προτάσεων.

Τα ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΑ, όπως πάντα αγωνιζόμενα στο πλευρό του μέσου βιοπαλαιστή-επενδυτή, κατάφεραν να «αποκτήσουν» κείμενο μελέτης που εκπόνησε το Τμήμα Σεξουαλικής Συμπεριφοράς Αιγοπροβάτων του Κέντρου Ερευνών «Κεμάλ» που βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης αυτής, κάτω από ορισμένες συνθήκες και ιδιαίτερα όταν η τέταρτη μεταβλητή λάβει ιδιαίτερα υψηλή τιμή (ανά στρέμμα γης ή εγκατεστημένη α/γ), το αποτέλεσμα τείνει να είναι θετική ΚΤΑ ή τουλάχιστον μηδενική, αλλά σίγουρα όχι αρνητική όπως είναι η περίπτωση με την Ν. Εύβοια.

Επομένως, ελπίζω και εύχομαι οι φίλοι που το τελευταίο διάστημα έχουν κλειστεί στα γραφεία τους και συντάσσουν αιτήσεις χορήγησης αδειών παραγωγής, να προσέξουν αυτό το σημείο, μια και είναι το μοναδικό που θα κρίνει την αποδοχή ή μη της αίτησης τους….

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η κυβέρνηση δεν αρκέσθηκε μόνο σ’ αυτή τη ρύθμιση. Φοβούμενη τα χειρότερα, αν το πρόβλημα εμφανισθεί και σε άλλες περιοχές, όπως η Κρήτη, όπου οι ντόπιοι τα θέματα ανδρισμού τα παίρνουν κάπως πιο σοβαρά, ακόμη κι αν αφορούν τα αιγοπρόβατα τους, προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα.

Έτσι η ΡΑΕ δημοσίευσε στις 29/01/2001 πρόσκληση ενδιαφέροντος, με το χαρακτηρισμό του επείγοντος, για την πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου για την προκήρυξη, αξιολόγηση και συμβολαιοποίηση ιδιωτικού έργου ηλεκτροπαραγωγής με τη μέθοδο ΒΟΟ

  • Για την Κρήτη 200 MW
  • Γα τη Ρόδο 120 MW.

Και έπονται και άλλες περιοχές.

Σίγουρα τέτοια μέτρα θα ελέγξουν την εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας στις αίγες.

Τώρα αν αυτά τα μέτρα δε βοηθάνε στην μείωση των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου, μη γκρινιάζετε.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ΄ αυτή τη ζωή.

Προέχει η τεστοστερόνη…..

ΕΛΕΤΑΕΝ
By ΕΛΕΤΑΕΝ June 12, 2015 16:29 Updated
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

4 + five =

Εκδηλωσεις