ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ απευθύνει 9 σύντομες ερωτήσεις στους υποψηφίους Ευρωβουλευτές, τους οποίους καλεί να απαντήσουν μέσω του διαδικτυακού της τόπου.

Οι υποψήφιοι μπορεί να απαντήσουν επισκεπτόμενοι την ειδική σελίδα στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ όποτε το επιθυμούν. Οι απαντήσεις θα παραμένουν κρυφές από το ευρύ κοινό έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 οπότε, αφού επιβεβαιωθούν με το γραφείο του υποψηφίου, θα δημοσιοποιηθούν. Μετά την ημερομηνία αυτή, υποψήφιοι που δεν έχουν απαντήσει θα μπορούν να συνδέονται στη σελίδα και να δίνουν τις απαντήσεις τους που, αφού επιβεβαιωθούν με το γραφείο του υποψηφίου, θα είναι άμεσα διαθέσιμες στο κοινό.

Οι υποψήφιοι δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις παρά μόνο όσες επιθυμούν. Σε όσες από τις ερωτήσεις επιλέξουν να απαντήσουν, οι υποψήφιοι πρέπει να επιλέξουν μια από τις διαθέσιμες απαντήσεις εκτός από την πρώτη ερώτηση (όπου μπορούν να επιλέξουν έως 3 απαντήσεις) και την ένατη ερώτηση (όπου καλούνται να δώσουν μια ελεύθερη απάντηση έως 500 χαρακτήρες).

Η απάντηση του συνόλου των ερωτήσεων απαιτεί 6-8 λεπτά.

Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις σε αρχείο pdf ΕΔΩ